Lipstick pure 5-12
search
  • Lipstick pure 5-12

Lipstick pure 5-12

€ 9,95
Inclusief belasting

Grimas Lipstick (Pure) is een ongeparfumeerde, zeer kleurintensieve lipstick zonder chemische conserveermiddelen. 
Er is een grote collectie matte tinten Lipstick (Pure), waaronder Base Pure een kleurloze Lipstick waarmee alle andere tinten gemengd kunnen worden om ze transparanter te maken.

Aantal
Op voorraad

Pure betekent dat het betreffende product geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen bevat. Ook zijn de 'pure' producten, zoals alle Grimas producten, glutenvrij en ongeparfumeerd.

Werkwijze 
Om de contouren goed uit te laten komen of ze te veranderen, trekt u met een lippotlood lijnen van buiten naar binnen. Bij droge lippen brengt u eerst een dun laagje Grimas Lipstick Base Pure aan. 
Om te voorkomen dat Lipstick (Pure) in de rimpeltjes rond de mond uitloopt, kunt u vooraf een dun laagje Grimas Camouflage Make-up Pure op de lippen aanbrengen.

Neem de Lipstick (Pure) uit met een spatel (ook als u vanaf een stick werkt) en breng hem aan met een lippenpenseel. Kleur eerst het midden van de lippen en kleur dan de rand van buiten naar binnen. Dep het resultaat met een tissue om te matteren. 
Om de lippen 'kissproof' te maken, poedert u de matte Lipstick (Pure) rijkelijk af met Grimas Fixing Powder. U 'rolt' dit poeder met een veloursdons over de lippen en het overtollige poeder haalt u weg met een Poeder-/Rougeborstel. Voor een glanzend effect, niet afpoederen. Voor een fixerende lipstick die tegelijkertijd een glanzend effect heeft, kunt u Pearl Oogschaduw over de lipstick aanbrengen.

Verwijderen 
U verwijdert de Lipstick met Grimas Cleansing Cream of Cleansing Milk.

Make-up bij voorkeur droog, donker en koel bewaren. 

3 Items